Benelux logo
Greek logo

Steun onze initiatieven

STEUN EEN NOBEL DOEL

DOEL VOOR HET AFBETALEN VAN DE ORTHODOXE KERK VAN AMSTERDAM EN HET UITVOEREN VAN NOODZAKELIJKE RENOVATIEWERKEN AAN HET GEBOUW

Het Orthodox Aartsbisdom van België en Exarchaat van Nederland en Luxemburg (Oecumenisch Patriarchaat) had de unieke kans om een kerkgebouw met priesterwoning aan te kopen voor de historische orthodox parochie van de Heilige Katerina te Amsterdam (Nederland). Dit werd mogelijk dankzij een renteloze lening die zo spoedig mogelijk dient terugbetaald te worden. Uw steun en bijdrage is hierbij van het grootste belang, niet alleen voor de aankoop van het pand, maar evenzeer voor de renovatie en inrichting van het gebouw. De aankoop gebeurde op 1 augustus 2016. Sinds 3 september 2016 viert de parochie regelmatig de Erediensten in de kerk, voorgegaan door de Rector, de Eerwaarde Priester Aléxandros Koufoudákis. Het totaalbedrag van de aankoop en renovatiewerken van het gebouw van de Heilige Katerinakerk van Amsterdam en de priesterwoning loopt op tot € 1.000.000 EUR.

Daarom doen we beroep op de vrijgevige liefde van al onze gelovigen en bedanken we iedereen voor hun financiële bijdrage, naar godsvrucht en vermogen.

Bankrekening van het Heilig Aartsbisdom van België en Exarchaat van Nederland en Luxemburg (Oecumenisch Patriarchaat):

Nederland

IBAN: NL94 TRIO 0254 8519 75 BIC: TRIONL2U

België

IBAN: BE54 3754 2561 8497 BIC: BBRUBEBB

Rechtspersoon: Stichting Orthodox Exarchaat van Nederland

Inschrijving Kamer van Koophandel: KvK 64796787

___________

Heilig Aartsbisdom van België en Exarchaat van Nederland en Luxemburg

Adres: Charbolaan 71, 1030 Brussel, België.

Telefoon: +32.2/736.52.78

E-mail: [email protected]

Webpagina: www.orthodoxia.be