Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Traditionele kerst- en nieuwjaarsliederen op de zetel van het Aartsbisdom van België

Op de ochtend van zaterdag 22 december 2018 weergalmden doorheen het aartsbisschoppelijke gebouw kinderstemmen.

Metropoliet Athenagoras van België en Exarch van Nederland en Luxemburg ontving op de zetel van het Aartsbisdom kinderen van de parochies, van verenigingen en  van de orthodoxen van Brussel in het algemeen. Zij brachten hem de vreugdevolle boodschap van Kerstmis en wensen voor de komende feestdagen. Metropoliet Athenagoras wenste alle kinderen goede cijfers op school en de ouders elke zegen, en moedigde hen aan om de tradities en waarden van ons geloof te handhaven.

Metropoliet Athenagoras en de geestelijkheid van het Aartsbisdom België, Nederland en Luxemburg wensen u gezegende Kerstdagen op de drempel van een Gelukkig Nieuwjaar. Moge de boodschap van vrede en liefde gebracht door de pasgeboren Christus vreugde en harmonie schenken aan de hele wereld!

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar