Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Belangrijke werken in klooster van de Geboorte van de Moeder Gods in Asten

Niet zo lang geleden vroeg het aartsbisdom van België en het Exarchaat van Nederland en Luxemburg degenen die konden om het klooster van de Geboorte van de Moeder Gods in Asten, Nederland, financieel te steunen bij de realisatie van belangrijke vernieuwingswerken, vanwege de aanwezigheid van asbest in de structuur van de kerk.

Igoumene Ioanna heeft ons foto’s gestuurd van de aan de gang zijnde werken in ons klooster, teneinde een beeld te geven van de voortgang van de werkzaamheden. (Foto’s bijgevoegd)

Het aartsbisdom van België dankt iedereen die heeft geholpen met de start van de  werken hartelijk en vraagt nogmaals degenen die het kunnen een bedrag naar keuze over te schrijven naar de bankrekening van het aartsbisdom: BE61 3104 5269 2117, met als mededeling “MONI ASTEN”.

Met hartelijke dank en wensen voor een gezegend Gelukkig Nieuwjaar in de Heer!

Gedaan te Brussel, in het Aartsbisdom, op 4 januari 2019

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar