Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Europarlementslid Manolis Kefalogiannis bezoekt de Metropoliet van België

Het opnieuw voor de Europese Volkspartij verkozen Griekse Europarlementslid, de heer Manolis Kefalogiannis, bracht een beleefdheidsbezoek aan Zijne Eminentie Metropoliet Athenagoras van België en Exarch van Nederland en Luxemburg.

De bijeenkomst vond plaats in een zeer vriendelijke atmosfeer op dinsdagnamiddag 25 juni 2019 op de zetel van het aartsbisdom.

De heer Kefalogiannis vroeg de zegen van de Metropoliet ter gelegenheid van de verlenging van zijn mandaat als lid van het Europees Parlement. Tezelfdertijd uitte hij zijn loyaliteit en toewijding aan het Oecumenisch Patriarchaat, de Moederkerk van Constantinopel, die hij zal blijven steunen en waarvan hij de rechten zal blijven verdedigen. De heer Kefalogiannis kwam ook Zijne Eminentie informeren over de post-electorale situatie in Europa.

Vereerd met zijn bezoek dankte Metropoliet Athenagoras de heer Kefalogiannis en verwees naar de activiteiten van het Aartsbisdom en vooral naar de in november geplande festiviteiten rond het Gouden Jubileum, met de verwachte bezoek van de Oecumenische Patriarch in de Benelux. Vervolgens wenste de Metropoliet hem het beste voor het welzijn van Griekenland en de Europese familie als geheel.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar