Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Hoofd van het Kantoor van de Griekse Premier in Thessaloniki, mevrouw Maria Antoniou en de heer Georges Kasapidis, gouverneur van West-Macedonië, bij Metropoliet Athenagoras van België

Zijne Eminentie Metropoliet Athenagoras van België en Exarch van Nederland en Luxemburg ontving op 21 januari 2020 op de zetel van het Aartsbisdom te Brussel mevrouw Maria Antoniou, verantwoordelijk voor het Kantoor van de premier van Griekenland in Thessaloniki, en de heer Georges Kasapidis, gouverneur uit West-Macedonië, vergezeld door een delegatie ondernemers.

De bijeenkomst vond plaats in een hartelijke sfeer, Zijne Eminentie gaf een overzicht van de geschiedenis van het Aartsbisdom, de aanwezigheid van de Orthodoxe Kerk in de Benelux en de huidige activiteiten van het Aartsbisdom, terwijl mevrouw Antoniou verwees naar de reden van hun aanwezigheid in Brussel.

Zijne Eminentie uitte zijn dank voor het bezoek aan de zetel van het Aartsbisdom en wenste de personaliteiten en elk lid van de delegatie een gezegend Nieuwjaar en veel succes in alles wat ze ondernemen.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar