Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Bijeenkomst in Brussel van de Metropoliet van België met de Griekse Minister van Onderwijs

Op dinsdag 30 november 2021 had Zijne Eminentie Metropoliet Athenagoras van België en exarch van Nederland en Luxemburg een ontmoeting met mevrouw Niki Kerameos, minister van Onderwijs en Religieuze Zaken van Griekenland, die in Brussel was voor de Europese Raad van ministers van Onderwijs.

De ontmoeting vond plaats in een hartelijke sfeer, terwijl de discussie zich toespitste op de werking van de Griekse Kestekidion-school in Brussel, die is ondergebracht in een gebouw van de Kerk (Oecumenisch Patriarchaat), wat deel uitmaakt van de uitstekende samenwerking tussen het Aartsbisdom en de Griekse Staat.

De minister gaf uiting aan zijn grote belangstelling voor zowel de Kestekidion-school als voor verschillende kwesties die het Aartsbisdom en de Griekse gemeenschap in de Benelux aangaan.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar