Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

De vzw Filoxenia roept op tot steun voor vluchtelingen uit Oekraïne

De centrale filantropische commissie Filoxenia vzw van het Orthodox Aartsbisdom van België  staat aan de zijde van de Oekraïense vluchtelingen. De leden van de commissie kwamen gisteren, 28 maart 2022, bijeen in de zetel van het Orthodox Aartsbisdom om het steunplan te organiseren voor de Oekraïners die in België zijn aangekomen.

 

Er wordt aan alle orthodoxen van de Benelux een warme oproep gedaan om dit initiatief op alle mogelijke manieren te steunen. In deze gruwelijke oorlogsomstandigheden moet iedere gelovige solidair zijn met de mensen die lijden en die gedwongen worden hun land te verlaten. Het is vooral de bedoeling deze vluchtelingen bij te staan in hun geestelijke noden.

 

Contact: [email protected]

Bankgegevens: Filoxenia vzw

IBAN: BE02 3631 9565 8740

BIC: BBRUBEBB