Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

AHEPA Senior Ambtenaren bij de Metropoliet van België

Leden van de Algemene Vergadering van de American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA) werden op vrijdag 8 april 2022 ontvangen door Zijne Eminentie Metropoliet Athenagoras van België en Exarch van Nederland en Luxemburg, in de zetel van het Orthodoxe Aartsbisdom in Brussel.

De leden van AHEPA, die rechtstreeks uit Amerika, Europa, Griekenland en Cyprus komen, zijn in België ter voorbereiding van het congres van de Europese afdelingen van de organisatie, dat momenteel in de buitenwijken van Brussel plaatsvindt.

De bijeenkomst vond plaats in een zeer goede sfeer. De discussie spitste zich toe op actuele vraagstukken, maar ook op samenwerkingsmogelijkheden en gemeenschappelijke acties.