Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Eerste toekenning van een diploma aan het Instituut voor Byzantijnse Muziek van het Aartsbisdom België

Op woensdag 15 juni 2022 slaagde Eerwaarde Vader Antonios Tarlizos, student aan het Instituut voor Byzantijnse Muziek van het Aartsbisdom België, voor zijn eindexamen en werd daarmee de eerste gediplomeerde in de Byzantijnse Muziek van ons Instituut, met de vermelding Uitmundend, waarbij hij de Eerste Prijs toegekend kreeg.

De examencommissie, bestaande uit de professoren Byzantijnse Muziek, Eerwaarde Aartspriester Chryssovalantis Theodorou, de heren Georges Konstantinou, Spyridon Simintzis en Grigorios Kakouris, werd voorgezeten door mevrouw Maria Touloumi. Belangrijk hierbij is dat de jonge gediplomeerde in de Byzantijnse Muziek lid is van de clerus van het Aartsbisdom België en leraar aan ons Instituut. Hij levert uitstekend werk met het vertalen en op muziek zetten van kerkelijke hymnen in het Nederlands, de taal waarin hij lesgeeft aan de Nederlandstalige studenten van het Instituut.

Wij feliciteren E.V. Antonios Tarlizos en danken de examencommissie, en allen die de examenzitting hebben bijgewoond, van harte.

Voor het Instituut voor Byzantijnse Muziek

 

 

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar