Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Feest van de Poolstalige parochie van Brussel

Op zondag 10 september 2023 vierde Zijne Excellentie bisschop Joachim van Apollonia de Goddelijke Liturgie in de Poolstalige parochie van Brussel, ter gelegheid van het parochiefeest op de dag van de Geboorte van de Moeder Gods.

De rector van de parochie, Zeer Eerwaarde aartspriester Pawel Cecha, ging voor in de Goddelijke Liturgie.

Na afloop van de Goddelijke Liturgie bracht Zijne Excellentie de wensen en zegeningen van Zijne Eminentie bisschop Athenagoras van België over aan de gelovigen en feliciteerde vervolgens de rector van de parochie voor het werk dat hij en zijn medewerkers doen in de parochie. Hij bedankte het koor voor de prachtige uitvoering van de hymnen en alle gelovigen voor hun aanwezigheid en hun deelname aan de viering.

Op zijn beurt nam aartspriester Pawel Cecha het woord en bedankte Zijne Excellentie voor zijn eervolle aanwezigheid ter gelegenheid van het feest van de parochie en wenste alle goeds voor de feestelijke dag.

Vervolgens was er een feestmaaltijd voor alle aanwezige gelovigen, georganiseerd door de parochie.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar