Benelux logo
Greek logo

Actualiteit

Nieuwjaar in Brussel

De eerste dag van het nieuwe jaar 2024, feestdag van de besnijdenis van de Heer en herdenking van de heilige Basilius de Grote, werd in het Aartsbisdom van België herdacht. In de Kathedraal van de Heilige Aartsengelen van Brussel werd de Goddelijke Liturgie gecelebreerd, voorgegaan door Zijne Eminentie Metropoliet Athenagoras van België en Exarch van Nederland en Luxemburg, omringd door priesters en diakens van het aartsbisdom.

Aan het einde van de Goddelijke Liturgie en het Te Deum voor het begin van het nieuwe jaar, sprak Zijne Eminentie zijn wensen en zegeningen voor een vredevol en vruchtbaar jaar, met gezondheid en eendracht onder de mensen.

Zijne Eminentie Metropoliet Athenagoras van België en Exarch van Nederland en Luxemburg, en de geestelijken rondom hem wensen iedereen een nieuw jaar vol Gods genade en zegen, met vrede, harmonie en eendracht.

Gelukkig Nieuwjaar!

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar